Commissies bij ZLTB

Commissie
E-mail
Leden
Kantine/bar
[email protected]  Mijke Keijl-van Leeuwen
    Klaas Visser
   

Engbert-Jan Koerse

   

Anja Kroese

   

Philine Elzerman

TC
[email protected]  Marieke Wit
    Elianne de Boer
    Hiska Boelema
    Fleur Vonk
PR
[email protected]   
     
Sponsor
[email protected]   
     
     
  [email protected]  Elles 
    Amber Klaver
    Bente Bouw
Jeugd
[email protected]  Rene Kuhl
    Saskia Mulder
    Wilfred Zweverink
     
Parkbeheer
[email protected]  A.M. Blomme
    Peter van Rossenberg
    Leon Feiken
Peperbus
[email protected]  Jan Willem van Asselt
    Jan Leenman
    Willem Salet
     
     
     
     
     
Ledenadministratie 
l[email protected]  Marieke Wit

 

Kantine/bar Commissie  

De kantine commissie verzorgt de kantine bezetting tijdens de het seizoen en verzorgt de inkoop van voorraden voor de kantine voor zowel het reguliere seizoen als de extra activiteiten.   

 

Technische Commissie  

De Technische Commissie (TC) heeft binnen de ZLTB tot doel de tennissport voor alle leden en alle niveau's te promoten, ontwikkelen en stimuleren.   De TC wil het voor iedereen mogelijk maken om tennis op zowel prestatief als recreatief niveau te beoefenen en ondersteunt andere commissies hierin.   

 

PR Commissie   

De belangrijkste taak van de PR-commissie is de communicatie naar onze leden en externe contacten. De website, de nieuwsbrief en social media spelen daarbij een belangrijke rol.    

 

Sponsor commissie  

Veel activiteiten die wij organiseren kunnen niet bestaan zonder de steun van onze sponsoren. Of het nu gaat om de sponsoring van kleding van een team, het verzorgen van de hapjes op een feestavond of een jaarlijkse bijdrage om het jeugdtennis naar een hogerplan te tillen.   Wilt u zelf sponsoren? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie van de ZLTB via [email protected]   

 

Activiteiten Commissie  

De activiteitencommissie zorgt het hele jaar door voor leuke activiteiten. Wij trappen het jaar af met een vrijwilligersactiviteit en nieuwjaarsborrel. Daarnaast organiseren we meerdere thematoernooien en de toss.    Ook hebben we een co√∂rdinerende en ondersteunende rol bij de Peperbuscommissie, clubkampioenschappencommissie en de Zwolse Kampioenschappen.  

 

Jeugd Commissie  

De Jeugdcommissie organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar. Deze activiteiten zijn terug te vinden in de kalender die ook op de site staat.  Je kan bij onze club natuurlijk tennisles krijgen, competitie spelen, tossen en meedoen aan de leukste activiteit van Zwolle: het enige echte ZLTB-tenniskamp op onze eigen club!   De tennislessen worden verzorgd door de enthousiaste trainers van Breakpoint.  Competitie spelen kan op verschillende niveaus, vanaf bijna-beginner tot echte toppers! Na de competitie zijn er weer tossmiddagen op het park en natuurlijk wordt er ook een jeugdtoernooi georganiseerd: het sassenpoortje.   Als je ons wilt mailen dan kan dat naar [email protected]   

 

Parkbeheer  

Het parkbeheer heeft als primaire taak het onderhouden en beheren van de ZLTB accommodatie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826 (alleen tijdens competitie)

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle

KVK-nummer

5033877