Studenten bij ZLTB

Een gezellige tennisclub in de Veerallee
 
Voor studenten heeft ZLTB een speciaal studententarief, namelijk € 105,- per jaar (!). Voor dit bedrag mag je onbeperkt gebruik maken van de banen! (hiervoor is het wel belangrijk dat je een bewijs van inschrijving hebt van een onderwijsinstelling) 
Ga je voor een minor een half jaar studeren in een andere stad, of ga je stage lopen in het buitenland? Geen probleem! Als je dit van tevoren communiceert krijg je een flinke korting (50%) op je jaarcontributie zodat je niet voor niks betaald!
Als lid van ZLTB zijn er vele activiteiten waar je aan deel kan nemen. Zo is er elke maandag (buiten feestdagen en vakantie om) een toss avond waaraan leden deel kunnen nemen om gezellig, sportief en meestal fanatiek aan deel kunnen nemen op elk niveau.
 
Daarnaast zijn er in september de clubkampioenschappen om je te meten aan clubgenoten, worden er elk jaar de Zwolse tenniskampioenschappen georganiseerd en is er in juni de Peperbus open. Al met al een super gezellig en genoeg activiteiten om aan deel te nemen!
 
Het is mogelijk om alleen, maar ook met meerdere te komen tennissen bij ZLTB.
 
ZLTB werkt samen met de www.breakpoint.nl . Zij geven elke avond tennisles op de gravelbanen. Je kunt je opgeven voor de zomer en wintertrainingen en als lid krijg je hier vanzelf een mailtje over.
 
 
Dus wacht niet langer en schrijf je digitaal in (rechts boven). 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826 (alleen tijdens competitie)

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle

KVK-nummer

5033877