Inschrijven voorjaarscompetitie 2021

22 november 2020


Voorjaarscompetitie 2021
DEADLINE inschrijven: 20 december 2020  

Beste leden,  

Op dit moment is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat. Desondanks heeft de KNLTB de hoop dat we toch t.z.t. de voorjaarscompetitie kunnen spelen. Om dit op tijd te kunnen organiseren, start nu al de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2021.  

Competitievormen
Ook dit jaar zijn weer veel verschillende competitievormen mogelijk:    

Inschrijven
Inschrijven kan via de volgende link. Inschrijven kan individueel, met meerdere spelers of per team (per team is 1 aanmelding voldoende). LET OP! De inschrijving sluit 20 December! Dus schrijf je snel in.   Wil je niet alle dagen spelen, maar toch af en toe competitie spelen? Dan kan je je opgeven als invaller. Ook dan kan je je inschrijven via de volgende link en aanvinken dat je invaller wilt zijn.  

Speeldata 

Indeling
Uiterlijk 14-01-2021 laten wij per email weten wat de indeling van de teams is geworden. Ten aanzien van de indeling in welke klasse, etc. laten we daarna z.s.m. weten als we daar meer over bekend is van de knltb. Tevens houden we jullie via de mail op de hoogte van de ontwikkelingen ten aanzien van Corona en het kunnen spelen van de voorjaarscompetitie.  

Wij hopen op een gezellige en sportieve voorjaarscompetitie!  

Sportieve groet van de TC, Harry, Elianne en Marieke  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle