KNLTB Competitie 2020

29 mei 2020


Beste leden,

Zoals velen van jullie weten is de KNLTB voorjaarscompetitie dit jaar vanwege de coronacrisis uitgesteld. In het najaar zal de KNLTB competitie 2020 worden gespeeld: deze competitie vervangt dit jaar zowel de voorjaarscompetitie als de najaarscompetitie.

In deze competitie zullen dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Maar, belangrijk verschil is dat er niet om promotie of degradatie gespeeld zal worden.

De competitie staat gepland om te beginnen in de week van maandag 7 september, en zal 7 weken duren. Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM.

In principe kunnen alle teams meedoen die zich ook voor de voorjaarscompetitie hebben ingeschreven. We begrijpen dat het verplaatsen van de competitie invloed kan hebben op de beschikbaarheid van ploeggenoten, maar we hopen dat alle teams van de voorjaarscompetitie doorgaan in deze nieuwe competitie! Mocht er een tekort aan spelers ontstaan, vragen we wel of het team eerst zelf wil zoeken naar vervanging. Graag horen we van de aanvoerders voor 15 juni of jullie team doorgaat via [email protected].

Heb je je niet ingeschreven voor de voorjaarscompetitie, maar lijkt het je alsnog leuk om mee te spelen? Stuur ons dan ook een mailtje (wederom voor 15 juni) op [email protected]! Dan kunnen wij kijken of we je aan een team kunnen koppelen.

Met sportieve groet,
De TC (Marieke, Elianne, en Harry)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle