Oproep Groundsman (per direct)

01 maart 2019

Onze gravelbanen zijn het hart en ziel van onze club en hebben gepast onderhoud nodig. Om dit op structurele wijze te kunnen verzorgen, zoeken wij een gemotiveerde vrijwillige groundsman om de banen circa twee dagen in de week te onderhouden.Deze uren worden flexibel ingevuld. Houd er rekening mee dat in het voorjaar meer tijd nodig kan zijn, maar in de winter uiteraard minder. Tijdens de voorjaars competitie is de groundsman in principe voor noodgevallen in het weekend stand by.
 
Omdat de vaardigheid van het onderhoud aan gravelbanen onder de knie te krijgen, bieden wij een door ons betaalde opleiding (23 maart 2019)bij een door de KNLTB gecertificeerde opleidingsinstituut aan.  Uiteraard word je ondersteunt door het bestuur en door enkele van onze leden met veel ervaring op het gebied van onderhoud van gravelbanen. Voor deze functie betalen we de maximale vrijwilligersvergoeding.
 
Een groundsman:
·       Coördineert het onderhoud en beheer van het tennispark en de gebouwen (kantine). 
·       Coördineert het onderhoud van de tennisbanen (dit bevat zowel reguliere onderhoud als het jaarlijkse groot onderhoud).
·       Stelt samen met het bestuur een jaarplan op voor het onderhoud van de tennisbanen en stemt de planning daarvan af met de Technische Commissie en de Jeugd Commissie voor de competitie, toernooien en evenementen. 
·       Stelt samen met het bestuur een meerjarenplan op voor het onderhoud van groen en gebouwen en draagt zorg voor de uitvoering. 
·       Geeft wensen/problemen aan richting het bestuur. Zorgt voor goede communicatie met het bestuur en de vrijwilligers.
·       Bewaakt het budget voor onderhoud en beheer.
·       Neem verantwoordelijk voor de veiligheidseisen van banen en gebouwen op het park.
·       Verantwoordelijk voor de uitvoering van het opzetten en afbreken van de blaashal bij de ZLTB en aanspreekpunt voor Poly-Ned. 

Ben jij een buitenmens en heb jij zin om een nieuwe vaardigheid te leren zodat je onze leden laat spelen op de best mogelijke ondergrond? Reageer dan via [email protected] of [email protected] en hopelijk kunnen we snel kennis maken!

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle