Protocol kantine Z.L.T.B.

23 juni 2020

Beste leden,

Vanaf 1 juli gaat mag onze geliefde sportkantine weer open! We ontvangen jullie graag weer in onze kantine en op het terras om gezamenlijk een biertje, wijntje of frisje te drinken. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen willen wij jullie over het volgende informeren. We hebben onderstaand protocol opgesteld om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en om ons aan de anderhalf meter afstand te houden.

Bardiensten
Wanneer de kantine in juli weer open gaat, hebben we ook weer mensen nodig die een bardienst willen draaien in het kader van de 2 vrijwilligersdiensten die we jaarlijks van de leden vragen. De dienstenplanner is bijgewerkt en jullie kunnen je dus inschrijven op de verschillende diensten (we vragen nog mensen voor de open dag van 4 juli). In de attentiemail die je voorafgaand aan je dienst ontvangt, staat ook kort het protocol beschreven. We vragen jullie dan ook om hier kennis van te nemen.

Voor vragen kunnen jullie mailen naar [email protected] en we hopen jullie gauw te zien op het terras.

Daarnaast willen we graag voorafgaand aan de open dag nog een klus- en groenonderhouddag organiseren. Hiervoor zoeken we 30 mensen die het groenonderhoud willen doen en aanvullende klussen als tuinbanken in elkaar zetten en schoonmaken. De klus- en groenonderhouddag is gepland op 4 juli a.s. van 09:00 tot 13:00 uur.

Proost! (nouja.. bijna dan!)


Protocol voor kantine en terras

 • We houden te allen tijde de 1,5 meter afstand. Tenzij je 2 personen uit een gezamenlijke huishouding bent. Die mogen wel binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
 • Reinig je handen voor binnenkomst en bij vertrek. Er staat een desinfectiepaal in de kantine
 • De kantine en het terras zijn geopend van 19:00 tot 23:00 uur op maandag t/m vrijdag. Kleedkamers en normale toiletten blijven vooralsnog dicht. Er kan gebruik worden gemaakt van het gehandicaptentoilet.
 • Het terras en kantine zijn toegankelijk zonder reservering voor de mensen. Indien je wel wat wil komen drinken maar je geen baan hebt gereserveerd, dan willen we graag dat je een gezondheidscheck invult. De gezondheidscheck wordt maximaal 3 weken bewaard voor het contactonderzoek van de GGD wanneer iemand besmet is geraakt met COVID-19.
 • Het terras is opgesteld om de 1,5 meter afstand te bewaken. Er kan dus niet worden geschoven met tafels en stoelen.
 • Er zijn alleen zitplaatsen, staan is niet toegestaan
 • Bestellen kan alleen aan de bar. Er wordt een looprichting aangegeven waarbij je door de linker schuifdeur naar binnen kan en via de rechterschuifdeur naar buiten kan. Mocht het druk zijn, wacht dan in de aangegeven vakken. Daarnaast kan er uitsluitend met de pin worden betaald.
 • Tafels en stoelen worden schoongemaakt nadat mensen het terras hebben verlaten en voordat nieuwe mensen aanschuiven.
 • Bardienstmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het naleven van de huisregels en de regels van het protocol. Zij spreken de leden aan bij het niet naleven van de regels. Daarnaast hebben leden hier ook zelf een rol in en verwachten op dit punt ook jullie medewerking.
 • Contactoppervlakken en aanraakpunten worden elk uur door de bardienstmedewerker(s) schoongemaakt.
 • Bardienstmedewerkers maken voor en tijdens hun dienst (minimaal 1 x p/uur) hun handen schoon en dragen handschoenen.
 • De kantine en toiletten worden tweewekelijks schoongemaakt door de schoonmaakster. In aanvulling daarop vragen we de bardienst medewerkers ook om de kantine te onderhouden met schoonmaken.

Tot slot willen wij jullie allen ook vragen om een oogje in het zeil te houden. Mocht je zien dat er niet aan bovenstaande regels wordt voldaan, spreek elkaar dan ook aan en vraag om begrip voor de situatie.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826 (alleen tijdens competitie)

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle

KVK-nummer

5033877