Z.L.T.B wijnactie

17 juni 2019

Z.L.T.B. wijnactie zomer 2019
 
Op 23 maart 2019 hebben een aantal leden genoten van een wijnproeverij georganiseerd door Henri Bloem. Sindsdien worden de wijnen die ‘het beste uit de test kwamen’ bij Z.L.T.B. geschonken.
 
Ook thuis zin in een heerlijk wijntje? Binnenkort een feestje?
 
Vanaf nu kan je de wijnen bestellen bij Z.L.T.B. Zo help je de club ook nog een beetje!
 
Je bestelt de wijnen via Z.L.T.B. , de wijnen worden bezorgd bij de club. Bij afhalen van de wijnen, betaal je met de pin. De verkoopprijs is hetzelfde als in de winkel, de ‘winst’ is voor de club kas en wordt besteedt voor verdere aankleding van clubhuis en kantine.
 
Welke wijnen kan ik bestellen?
Mousserend - De Cava van Bujonis is vol, mooi droog en verfrissend. Perfect als aperitief of bij visgerechten.
Witte wijn - De Pinot Grigio is afkomstig uit Noord-Italië en is heerlijk geurig en zachtdroog. Lekker als borrelwijn en bij voorgerechten.
Witte wijn - De Verdejo van Bodegas Mocén heeft een heerlijke geur van tropisch fruit en is lekker fris. Perfect voor in de zon!
Rosé - Bij de lente/zomer hoort de lichte, zachte en elegante Rosé van Domaine la Colombette uit Zuid-Frankrijk.
Rode wijn - De Primitivo van Tempo al Vino, uit het Zuiden van Italië is een echte winnaar. Heerlijk vol en zacht, een echte allemansvriend. Perfect voor bij de borrel, pasta en vleesgerechten.
Rode wijn - De Alfamen Reserva is afkomstig Noord-Spanje. De wijn is gemaakt van Garnacha- en Cabernet Sauvignondruiven en past goed bij vleesgerechten.
Je kan ook gaan voor het proefpakket; van elke wijn 1 flesje om te proeven!
 
Wijn bestellen; hoe doe ik dat?
Vul het Excel bestand ‘ZLTB wijnbestelling zomer 2019’ volledig in en stuur dit naar [email protected].
Zodra de bestelling klaar staat, nemen wij contact met u op zodat u deze bij de club kunt afhalen. Bij afhalen kunt u direct met de pin betalen.
In de kantine liggen ook een aantal bestelformulieren. Deze formulieren mag je ook invullen, zorg er dan voor, dat het ingevulde bestelformulier in de blauwe map terecht komt. 
ZLTB wijnbestelling ZOMER 2019.xlsx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle