Statiegeld en vrijwilligerstaken

STATIEGELD EN VRIJWILLIGERSTAKEN 

Bij het lidmaatschap van ZLTB hoort ook vrijwilligerswerk. Elk lid voert minimaal twee keer per seizoen een taak uit (bv. kantinedienst, baanonderhoud, commissiewerk). Het eerste jaar betaalt u € 60,00 borg (statiegeld) voor deze diensten.

Als lid van ZLTB vragen wij alle leden om 2 vrijwilligersdiensten in een jaar te doen. Op deze manier proberen we de lasten van de club zoveel mogelijk te verlichten over zoveel mogelijk mensen.
 
Er bestaan verschillende vrijwilligersdiensten: bardienst, groenonderhoud, baanonderhoud, hal opbouw, hal afbouw maar ook commissiewerk (bv: kantinecommissie, parkcommissie etc.).
De vraag naar kantinediensten(bardienst) is het grootste. 
 
Inschrijven? Hoe doe ik dat?
Je gaat naar mijn.knltb.club en kies je voor onze vereniging Z.L.T.B. en daarna kan je inloggen met de gegevens die je per mail hebt ontvangen. Als je de mail niet meer hebt? Kies voor de functie: wachtwoord vergeten. Je ontvangt dan een mail om je wachtwoord te wijzigen.
Op de website van Z.L.T.B. staat onder ‘bardienst en kantine’ meer informatie over de dienstenplanner en de instructie verantwoord alcohol schenken!
 

U kunt de vrijwilligersdiensten ook afkopen. U betaalt dan jaarlijks € 60,00. Als u aan de vrijwilligersdiensten hebt voldaan, krijgt u bij opzegging van uw lidmaatschap deze borg weer terug. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle