Vacatures sponsorcommissie

Wil jij een mooie en leerzame ervaring opdoen, jouw communicatievaardigheden en financiële inzichten verbeteren, maar juist ook om voor onmisbare inkomsten voor de club te zorgen? De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe mensen! 
 
Je gaat je niet alleen bezig houden met het werven van sponsoren voor financiering, maar ook met werkzaamheden als sponsoring van producten/materialen, de Vrienden van ZLTB, clubkleding en het beter benutten/exploiteren van de banen en kantine. Daarnaast is ook nog de stoel van commissievoorzitter beschikbaar die vanuit zijn/haar functie ook zitting neemt in het bestuur van ZLTB.  
 
Vind jij het leuk om contact te leggen met potentiële sponsoren, daarmee het gesprek aan gaan en de  belangen behartigen van de huidige sponsoren? Meld je aan! 
 
De huidige sponsorcommissie bestaat momenteel uit 1 lid, Ryanne Burghart. Samen met haar ga je aan de slag met het opstellen van een nieuw sponsorplan en zijn er ontzettend veel mogelijkheden de commissie naar een hoger niveau te tillen! Een hele mooie en leerzame uitdaging met ongetwijfeld af en toe wat ruimte voor gezelligheid! 

De voorzitter van de sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het sponsorbeleid. De volgende werkzaamheden zijn de belangrijkste:

  • Leidt de sponsorcommissie
  • Vertegenwoordigt de SP binnen het verenigingsbestuur
  • Verantwoordelijk voor het verwerven van financiën uit sponsoring, fondsen, subsidies en dergelijke
  • Coördineert en evalueert het algemeen sponsorbeleid
  • Legt en onderhoudt het contact met (potentiële) sponsors
  • Is samen met de penningmeester verantwoordelijk voor de overeenkomsten met de sponsors
  • Behartigt de sponsorbelangen binnen de vereniging
  • Stelt een jaarplan op betreffende de werving van financiële middelen en draagt zorg voor de uitvoering

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826 (alleen tijdens competitie)

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle

KVK-nummer

5033877