Z.L.T.B. CLUBAPP

Z.L.T.B. CLUBAPP installeren via KNLTB CLUBAPP

De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor alle tennisverenigingen. Het maakt het voor alle Z.L.T.B. leden gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen onze club en zorgt daarmee voor meer binding. Hier vind je wat de app voor jou kan betekenen en hoe het werkt.

HET NIEUWS VAN DE Z.L.T.B. ALTIJD BINNEN HANDBEREIK.

Een push-bericht van Z.L.T.B.. Hoe leuk is dat! Zonder de ClubApp te hoeven openen, op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws. Met de Z.L.T.B. ClubApp hebben wij als het ware de beste postbode die er te krijgen is! 

TOEGANG TOT COMPETITIE EN TOERNOOIEN

Met de KNTLTB ClubApp hebben alle Z.L.T.B. leden altijd toegang tot alle competitie- en toernooi-informatie en kan je je favoriete spelers, teams of clubs eenvoudig volgen.

De ClubApp is daarmee een volwaardige vervanger voor de MijnKNLTB die heel veel tennissers gebruiken. Met als voordeel dat ook altijd het nieuws van Z.L.T.B. te zien is als je competitie- of toernooi-informatie wilt raadplegen.

SNEL EN OVERAL EEN BAAN AFHANGEN

AFHANGEN

In combinatie met het KNLTB afhangbord kan er direct vanuit de Z.L.T.B. ClubApp afgehangen worden. Klik op Baan afhangen, of op de tennisbal. Kies je medespeler(s) en een dag. Hierna gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Kies een passend moment en bevestig de afhang actie. Afhangbord.nl is ingesteld dat je wel nog je pasje door het afhangbord op de vereniging moet halen.

WAAR KAN IK DIT DOEN?

Dit kan overal als je telefoon maar in de buurt is.    
                                                                         
VINDEN EN GEVONDEN WORDEN, DAAR GAAT HET OM!
 
 
 
MAATJES VINDEN
 
Direct op basis van de voorkeuren worden maatjes voor jou als lid. Door een maatje aan te klikken kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar je maatje van keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen wat je in geeft en daarbij ook jouw telefoonnummer en e-mailadres, het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren.

Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken, druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.

GEVONDEN WORDEN?

Met maatjes kunnen leden binnen jullie vereniging elkaar vinden en verbinden. Een lid zal eerst voor zichzelf via het apponderdeel maatjes aan moeten geven hoelang hij beschikbaar is als maatje, vervolgens kan het lid zijn voorkeuren aangeven op basis van leeftijd, speelsterkte, wanneer beschikbaar en geslacht. Vervolgens via de tab ‘over jou’ is het mogelijk vrije tekst te plaatsen.

 

LEDENLIJST

Met de ClubApp heb je als lid eenvoudig toegang tot de Z.L.T.B. ledenlijst. Dit maakt het voor ons heel gemakkelijk om met elkaar in contact te komen. Leden kunnen zich hier overigens van 'afmelden', zodat ze niet gevonden worden als ze dat niet willen.

 
ZO WERKT HET

Om in te loggen in de ClubApp heeft de gebruiker natuurlijk een wachtwoord nodig, deze kunnen zij zelf aanvragen vanuit de ClubApp mits je en bondsnummer hebt.

De verschillende functionaliteiten van de app nader uitgelegd op www.knltb.club/app/

Download de KNLTB ClubApp via de onderstaande buttons en kies dan Z.L.T.B. om onze eigen clubapp te installeren.

 

Afbeeldingsresultaat voor logo download appAfbeeldingsresultaat voor logo download app bij play store

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826 (alleen tijdens competitie)

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle

KVK-nummer

5033877