Onze jeugdspelers

De ZLTB heeft veel actieve en enthousiaste jeugdspelers. In het voor- en najaar doen onze teams mee aan de World Tour en de competitie van de KNLTB. Daarnaast organiseert onze jeugdcommissie diverse leuke activiteiten en toernooien, zoals het tweedaagse zomerkamp begin juni, een ouder-kind toernooi, een gezellige filmavond, de clubkampioenschappen en een smakelijk oliebol toernooi in de kerstvakantie. Voor de data zie de kalender.

Lessen op basis van Tenniskids

De jeugdspelers krijgen les van de professionele jeugdtrainers van Breakpoint. Deze tennisorganisatie verzorgen trainingen voor de jeugd (al vanaf 3 jaar) op basis van Tenniskids van de KNLTB. Het plezier en het samenspelen staat centraal. Doordat ze met aangepaste ballen in verschillende kleuren spelen, leren de kinderen op hun eigen niveau het spel beheersen.

Maar waar kinderen het meest van leren is wedstrijden spelen. Daarom doen wij actief mee aan de World Tour en andere toernooien. Ze spelen dan tegen teams van andere clubs. Alle spelregels voor tenniskids.

Volg een proefles

Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn de jeugdtrainingen. Wil je weten of tennis iets voor jou of je kind is? Volg dan een gratis proefles. Neem hiervoor contact op met Breakpoint.

Wil je meteen lessen volgen? Meld je (kind) dan hier aan als lid van de ZLTB en neem contact op met Breakpoint voor de lessen.

 

Tenniskamp ZLTB

Het traditionele jeugd Tenniskamp was op 8 juli 2022 een groot succes. Samen met de trainers is er veel getennist en lol gemaakt. Levend stratego, lasergamen, stormbaan en band glijden zorgden voor een hoop pret.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826 (alleen tijdens competitie)

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle

KVK-nummer

5033877