Dienstenplanner

Bij Z.L.T.B. worden bijna alle werkzaamheden gedaan door vrijwilligers. Zie voor meer informatie het Reglement verenigingstaken.

1. Senior tennisleden verrichten 2 bardiensten/vrijwilligersdiensten per jaar.

2 Senior tennisleden betalen jaarlijks een bardiens/vrijwilligersdienst toeslag van € 80,-  indien ze niet hebben voldaan aan de diensten.

3 Het dienstenrooster staat op Mijn.KNLTB.Club. Toegang is ook te verkrijgen via de website van de ZLTB, Mijn Club (rechts boven)

4 Bestuursleden, commissieleden en leden van verdienste zijn vrijgesteld van het verrichten van bardiensten. Jaarlijks wordt per 1 januari vastgesteld wie in het kader van deze regeling bestuurslid of commissielid is.

Als je een uitnodiging hebt ontvangen, dan kan je eenvoudig via Mijn.KNLTB.Club een dienst inplannen (2 diensten per jaar). In dit artikel kan je vinden hoe je dat moet doen. Je gaat naar mijn.knltb.club en kies je voor onze vereniging Z.L.T.B. en daarna kan je inloggen met de gegevens die je per mail hebt ontvangen. Je kan ook kiezen voor de wachtwoordvergetenfunctie, als je de mail niet meer hebt.
 
 
In het scherm wat opent zie je de diensten die je vereniging hebt aangemaakt. Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven. Wit = een dienst die ingevuld is en Groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.
 
 
Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst en plan je in door op de knop “Inplannen” te klikken.
 
 
Vragen kun je mailen naar [email protected]
 
Alvast hartelijk dank voor je bijdrage en natuurlijk veel tennisplezier in het komende seizoen!
 
Kantinecommissie ZLTB
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826 (alleen tijdens competitie)

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle

KVK-nummer

5033877