Tennisles

ZLTB werkt samen met tennisschool Breakpoint. Breakpoint geeft elke dag/avond tennisles op de gravelbanen aan iedere doelgroep (zie onderstaand de verschillende mogelijkheden).

De KNLTB heeft na een zorgvuldig certificeringstraject met onafhankelijk adviesbureau NMC Bright een uitgebreid landelijk netwerk van onderbouw- en bovenbouwscholen samengesteld. Breakpoint is 1 van de 32 landelijk gecertificeerde tennisscholen.

Je kunt je opgeven voor de zomer en wintertrainingen en als lid krijg je hier vanzelf een mailtje over.

Meer informatie over de training van tennisschool Breakpoint is op www.breakpoint.nl te vinden.

  

  

 

Tenniskids Blauw, Rood, Oranje en Groen

In de jeugdtraining staat algemene ontwikkeling centraal. Vanaf het prille begin trainen we alle spelsituaties, zodat we al op jonge leeftijd een allround tennisser kunnen vormen. Naast de training is het belangrijk regelmatig aan Rood, Oranje of Groen toernooien deel te nemen. Alle bij ons aangesloten verenigingen bieden ook de World Tour (jeugdcompetitie uitleg) aan.
 
 

 

Junioren

De tennislessen worden aangeboden in groepen. Tijdens deze groepslessen worden alle spelsituaties op technisch en tactisch vlak evenredig getraind. Opgave van voorkeur met wie samen te trainen behoort tot de mogelijkheden.
 
 
 

Senioren

Er worden trainingen, ’s avonds, aangeboden in groepen van vier of acht personen.

Aan het begin van het seizoen wordt met de groep overlegd wat de verwachtingen en doelen zijn. Deze worden ingepast in de trainingen binnen de verschillende situaties in enkel- en dubbelspel.

INSCHRIJVEN VOOR VOLWASSENEN

 

Prive

Tijdens de privélessen wordt er specifiek gewerkt aan de ontwikkeling van de diverse tennisslagen, het tactische spel en de mentale benadering. Ook kunnen de privélessen dienen om de techniek dusdanig aan te passen, zodat blessures als bijvoorbeeld een tennisarm voorkomen kunnen worden.

INSCHRIJVEN VOOR PRIVE 

 

Aangepast tennis 

Wij sluiten ons aan bij de visie van de KNLTB op het gebied van G-tennis. We geven hier praktische invulling aan door aparte lesuren aangepast tennis aan te bieden. Het is ook mogelijk om (indien nodig) met extra begeleiding in te stromen bij reguliere tennislessen. De trainer stemt samen met jou af wat het meest geschikt is voor jou en jouw wensen.
 
Onze G-groep traint op woensdagmiddag van 16.00-17.00 uur. De groep bestaat momenteel uit 4/5 spelers.
 
De kosten van aangepast tennis bedragen:
Lesgeld zomerseizoen €85,- 
Lesgeld winterseizoen €122,- (indoor)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 421 4826 (alleen tijdens competitie)

Tennispark Z.L.T.B.

Koningin Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle

KVK-nummer

5033877